sobota 19. prosince 2015

Linda doporučuje: restaurace!

Mám pro vás pár nápadů na to, kam zajít na super oběd, večeři a pro fajnšmekry třeba i snídani. :)

1) Las Adelitas- je restaurace s mexickou kuchyní. Má tři pobočky v Praze a všude vyniká svým barvitým interiérem. Doporučuju asi všechno, ale nejvíc avokádové guacamole s nachosem a místní margarity, ty vám zaručeně rozpálej tváře do ruda :D




2) NEB.O- je klasická asijská kuchyně podávána v příjemné minimalisticky zařízené restauraci. Určitě doporučuju i polední menu. Je za lepší cenu a máte v ceně 2 super chody.


3) Café Palanda- co by to bylo za příspěvek bez pořádnýho burgeru? Palanda je pro mě topovka mezi burgrárnama. Líbí se mi prostředí a to, že každý burger dostanete rovnou s hranolkama, omáčkou a mini salátkem coleslaw. Zapijte to domácím nepřeslazeným ledovým čajem a ručim vám, že zažijete #šťastnýchvilky (jak tomu s Bjeťulkou řikáme :)


Zahraniční tip!

4) Dunajský pivovar- pokud zavítáte do Bratislavy, nesmíte vynechat Dunajský pivovar. Je to vlastně obří loď, na které se podává klasická slovenská kuchyně. Ať si dáte předkrm, salát nebo kachnu určitě vám bude chutnat. Doporučuju si dát místní zázvorové pivo, sednout si ven a kochat se krásou Dunaje s výhledem na hrad.





3 komentáře:

  1. Las Adelitas je skvělá restaurace, miluju to tam :D a přesně jak říkáš, výborný guacamole a o margaritách ani nemluvim, většinou si dávám mangovou ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Super tipy, budou se hodit! :-)

    OdpovědětVymazat